iPhone 12 dhe iPhone 12 Mini me ngjyrë vjollce tani janë në dispozicion për blerje. iPhone 12 Mini fillon me çmim prej 699 funtash, ndërsa iPhone 12 fillon prej 799.

Versioni ngjyrë vjollcë i telefonit është ngjyra e gjashtë në gamë që bashkohet, sepse aktualisht Apple e ofron modelin e saj me ngjyrë të kuqe, të bardhë, e të zezë, kaltër dhe gjelbërt, u njoftua në ngjarjen e fundit medialetë Apple.

Mund të mësoni më shumë në lidhje me iPhone 12 dhe iPhone 12 Mini ngjyrë vjollce në Apple në linkun më poshtë.

Apple.com