I ndërtuar me standardet më të larta ndërkombëtare dhe me lokacion në zemër të zonës më me potencial të Prishtinës, në udhëkryq të rajonit dhe Ballkanit, qendra më e madhe tregtare brenda Prishtinës – Dukagjini Center – është me përmasa gjigante, pamje mahnitëse dhe arkitekturë mbresëlënëse.

Kjo qendër tregtare e cila është ideale për t’i zgjidhur nevojat e bizneseve, ka njoftuar se tanimë kanë filluar shitjet.

Lokalet afariste në “Dukagjini Center” janë hapësira të krijuara veçanërisht për ta lehtësuar suksesin e çdo biznesi, duke ofruar kushte moderne në një ambient gjigant.

Ndër tjerash, Dukagjini Center i ofron 850 vende parkimi dhe rreth 240 familje që jetojnë mbi të.

Për më shumë info, kontaktoni Dukagjini Center në:

Web: www.dukagjinicenter.com
Nr. Tel: +383 49 750 999
E-mail: info@dukagjinicenter.com
Facebook: Dukagjini Center