Ditëlindjet zakonisht festohen duke ngrënë tortë, duke pirë dhe duke festuar me miqtë.

Megjithatë, për fat të keq, jo gjithmonë rezulton kështu, me disa njerëz që përjetojnë ditëlindjet më të këqija ndonjëherë – dhe kapin provat në kamera, përcjell Telegrafi.

Tani njerëz nga e gjithë bota kanë ndarë në internet dështimet e tyre të ditëlindjes, me Bored Panda që mbledh fotot më gazmore. /Telegrafi/