Regjisorit Fatos Berisha i është besuar drejtimi i programit të Teatrit Kombëtar të Kosovës. për katër vjetët e ardhshëm.

Fatos Berisha është vlerësuar si më i miri duke marrë 93.89 pikë gjatë testit dhe intervistës. I dyti më radhë ka dalë Ben Apolloni me 76.93 pikë. Prej kandidatëve të tjerë, Sokol Plakolli ka marrë 69.78 pikë, Valina Muçolli 59.98 dhe Avdi Gërvalla me 45.67 pikë.