0Shares

Facebook ka njoftuar se po mbyll programin e filmit të Oculus VR, ndërsa kompania po zhvendos fokusin e saj nga Story Studio, agjencia e saj të brendshme për të punuar me krijuesit e jashtëm të përmbajtjes.

Oculus ka thënë se ata janë ende të angazhuar për të punuar në film të realitetit virtual dhe ata do të krijojnë një fond prej 50 milionë dollarësh për të financuar përmbajtje jashtë lojrave, sikurse filmat në platformë e tyre.

Ata thanë se vitin e kaluar kanë krijuar përmbajtje tejet interesante vetë por edhe me partnerët e tyre, por që tani me fondin prej 50 milionësh shpresojnë të bëjnë më shumë.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)