0Shares

Facebook Messenger ka lansuar një asistent të ri të quajtur “Messenger M”. Përmes këtij asistenti, ju mund të merrni sugjerime për veprimet e ardhshme, bazuar në kontekstin e bisedës që po zhvilloni.

M mund të ofroj këshilla që shfaqen në një ballon të vogël që ju ndihmon të dërgoni para një shoku apo shoqes tuaj, të merrni një taksi apo të kordinoni planet me shoqërinë tuaj.

Një shembull i mirë për të spjeguar M, është se kur dikush ju pyet “Ku jeni?”, M do të ju sugjeroj të ndani lokacionin e juaj me atë person.

Për momentin, Messenger M është duke u lansuar tek përdoruesit e iOS dhe Android në SHBA. Për të tjerët, përditësimi do të vijë eventualisht.

Në rast se nuk do të ju pëlqejë asistenti i ri në Messenger, do të mund ta fikni atë përmes ‘Settings’.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)