Facebook dhe Instagram për më shumë se dy orë kanë qenë jashtë jashtë funksionit.

Këtyre rrjeteve sociale iu kishte rënë sistemi dhe përdoruesit nuk mund t’i shfrytëzonin këto.

Zonat ku ka qasje në Facebook

Downdetector i cili bënë matjen e aktivitetit online të faqeve tregon se janë bërë mjaftë ankesa në mbarë botën nga përdoruesit, që nuk mund të hynin ose duhej të provonin disa herë derisa në qaseshin, përcjell Telegrafi.

Bie sistemi i Facebookut dhe Instagramit (Foto) Bie sistemi i Facebookut dhe Instagramit (Foto)

Zonat ku ka qasje në Instagram

Zonat ku ka qasje në WhatsApp

Me të njëjtin problem, por në nivel shumë më të vogël ishte prekur edhe WhatsApp, aplikacion që gjithashtu është nën pronësinë e Facebookut. /Telegrafi/