Shën Valentini padyshim se është një prej ditëve më të rëndësishme të vitit për të dashuruarit.

Gjatë kësaj feste, çiftet i shkëmbejnë njëri-tjetrit dhurata të ndryshme për t’ia rikujtuar dashurinë që e ndjejnë.

Megjithatë, një prej sfidave kryesore të kësaj dite është ta gjeni dhuratën e duhur për personin e zemrës.

Por, këtë sfidë kësaj here e zgjidhë rrjeti i supermarketeve Interex duke sjell një ofertë speciale me ekstra zbritje për artikuj të ndryshëm që i dedikohen posaçërisht çifteve të dashuruara.

Duke filluar nga parfumet, arushet lodra e deri te çokollatat e shijshme dhe çantat e dorës, në Interex i gjeni dhuratat më të përshtatshme me çmimet më të lira.