Qeveria e Kosovës të premten ka emëruar Eset Berishën drejtor i Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës.

Kandidatë për këtë post kanë qenë edhe Dritan Gjonbalaj dhe Bajram Xhemajli.

Eset Berisha deri tani ka qenë këshilltar i ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj. /Telegrafi/