LAJMI I FUNDIT:

EPITAFET

EPITAFET

Poezi nga: Ezra Pound

Fu I


Fu I i donte retë dhe kodrat e larta
Mjerisht, vdiq nga alkooli

Li Po

Li Po gjithashtu vdiq i dehur
Tek përpiqej të përqafonte Hënën
Në Lumin e Verdhë

Në trend Kultura

Më shumë
A është Bubulina shqiptare?

A është Bubulina shqiptare?

Kulture
Formula kanunore

Formula kanunore

Kulture
Atentatet, tenisi dhe 250 cigare në ditë: 50 fakte nga jeta e Ahmet Zogut

Atentatet, tenisi dhe 250 cigare në ditë: 50 fakte nga jeta e Ahmet Zogut

GJUHA SHQYPE

GJUHA SHQYPE

Vdekja dhe e bukura tek Azem Shkreli

Vdekja dhe e bukura tek Azem Shkreli

Jeta në komunizmin shqiptar

Jeta në komunizmin shqiptar

Kalo në kategori