Nga: Hektor Gjurgjiali (Grupi 403)

Erdhën disa engjuj t’bukur, dukeshin si ti
Më merrni mua, u thashë, ishte e kotë

Një yll më shumë në Qiell,
Një plagë më shumë në Tokë

Të morën, ikën, dhe shkuan në atë botë

E di se të humba, më dhemb, nuk do të qaj
Unë do t’këndoj për ty

Të kërkoj, nuk të shoh, qielli më thotë:
“Engjujt nuk jetojnë në tokë”

Mendoja se bricjapi dhe demi
Do të jenë çift ideal si në horoskop

Por, jeta nuk vazhdon gjithmonë në yje
Do t’vijë koha që të zbresi dhe në tokë

Pastaj si do t’ja bëj,
Si do t’ja bëj kur nuk je ti

Reklama

Natës i frikohem, por nata më gëzon
Të shof, në qiell, për mua ti ndriçon
O engjulli im
Më thuaj, kur prapë do të takoj

Reklama

Dua të vdes, por qielli nuk më merr
Lutem për ty, por ai nuk të kthen
Qiellit i takon
E di, engjujt nuk jetojnë në tokë

Engjujt nuk jetojn ne toke – 403 Live me 6 Shtator 2019

Publiée par Hektor Gjurgjiali sur Lundi 27 janvier 2020

GRUPI 403 – KONCERTI I PLOTË I 6 SHTATORIT 2019