Miliarderi dhe njëherit themeluesi i Tesla dhe Space X, Elon Musk, është i njohur për komentet e tij bizare në rrjetet sociale, por u shpreh skeptik kur u pyet për njerëzit që kanë parë “njerëzit e vogël të vegjël”.

Megjithatë, Musk në fillim të javës ka porositur përmes Twitter, se Toka nuk është e sheshtë dhe se në një hapësirë jeton Donkey King (mbreti gomar”, transmeton Telegrafi.

Postimi i tij ka inspiruar ndjekësit e tij që ta pyesin nëse ai është jashtëtokësor – ku ai nuk hezitoi t’ju përgjigjet shkurt “me sa duket”.

Deri më tani nuk dihet nëse miliarderi amerikan e ka shkruar gabimisht Donkey Kong, karakter i njohur nga video-loja apo përnjëmend mendon për “mbretin gomar”.

E postimi i tij ka shkaktuar reagime dhe meme të shumta. Disa madje e kanë pyetur nëse ai dhe themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg janë nga i njëjti planet, duke aluduar më herët në shakanë e bërë në internet që Zuckerberg është jashtëtokësor apo robot. /Telegrafi/