Elon Musk ka konfirmuar se Tesla Cybertruck nuk do të ketë linjën e prodhimit deri në fund të vitit 2022.

Kur u zbulua për herë të parë në nëntor të vitit 2019, Tesla tha se Cybertruck do të dilte në treg në 2021.

Sidoqoftë, prodhuesi i automjeteve zbuloi se planet e tij ishin shtyrë deri në vitin 2022 gjatë shpalljes së rezultateve financiare të TM 2021 në gusht.

Dhe sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Musk tani ka specifikuar se ky afat është shtyrë përsëri deri në fund të vitit 2022 dhe se prodhimi i vëllimit të konsiderueshëm nuk do të arrihet deri në fund të vitit 2023.

Musk konfirmoi lajmin ndërsa fliste me punonjësit në një “telefonatë të gjerë” në të gjithë kompaninë.

Ai nuk specifikoi ndonjë se kur do të fillojë prodhimi.

Pavarësisht kësaj, siç kemi mësuar herë pas here, shumica e klientëve të Tesla janë më shumë se të gatshëm të durojnë vonesat e dorëzimit.

Raportohet gjithashtu se janë bërë më shumë se 1 milion rezervime për Cybertruck, që do të thotë se kur të dalë përfundimisht, sigurisht që ka potencialin të jetë “pickup” elektrik më i shitur në treg. /Telegrafi/