Ardhja e lojës FIFA 22 po afrohet, dhe kompania EA Sports ka lëshuar një trailer të ri të lojës që tregon disa nga ndryshimet më të mëdha në krahasim me versionet e mëparshme.

Ndryshimi kryesor është në fakt një teknologji krejtësisht e re Hypermotion, dhe me të vjen një numër risish të tjera.

Sipas EA Sports, Hypermotion është “freskimi më i madh i animacionit në historinë e FIFA”.

EA Sports përdori futbollistë profesionistë të vërtetë për të regjistruar animacione në një ndeshje 11 kundër 11, dhe rezultati është rreth 4,000 animacione të reja me 8.7 milionë korniza.

EA SPorts gjithashtu botoi një artikull të ri Pitch Notes në të cilin zbulon detaje në lidhje me shumë risi dhe ndryshime, dhe në mesin e tyre janë sigurisht përmirësime në inteligjencën artificiale të Inteligjencës Artificiale, përmirësime të portierëve.

FIFA 22 vjen në treg më 1 tetor të këtij viti, dhe u shpall këtë muaj.

Teknologjia Hypermotion do të jetë e disponueshme në sistemet aktuale duke përfshirë PlayStation 5, Xbox Series X dhe S dhe Google Stadio. /Telegrafi/