Pak trishtim, pak të qeshura dhe pak kujtime – këta filma që do t’ju ndihmojnë të merrni veten

Ne të gjithë kemi kaluar nëpër tortura emocionale të paktën një herë pas një ndarjeje dhe, përveç muzikës, filmat gjithashtu ndihmojnë në atë situatë, sepse jeta e njerëzve të tjerë e mbushur me një histori të mirë na ndihmon të identifikohemi me ta dhe të ndërtojmë shkëputje emocionale.

Edhe pse hulumtimet tregojnë se nevojiten vetëm dhjetë javë që një zemër e thyer të shërohet, kjo kohë nuk duhet të kalohet kurrsesi në një humor të zymtë, transmeton Telegrafi.

Ndaj zgjidhni filma me tema të ndryshme, qeshni dhe qani deri në lot me një shishe verë ose një kuti akullore dhe më pas dilni me miqtë dhe shijoni përfitimet e një jete solo.

Reklama
Reklama

1. Nëse doni të zgjoni forcën femërore

The Holiday

Under The Tuscan Sun

Miss Congeniality

2. Nëse doni të qani

The Notebook

The Last Five Years

P.S. I Love You

3. Kur nuk doni të dëgjoni më shumë për lidhjet

John Tucker Must Die

How To Be Single

The Break-Up

4. Kur doni të rivendosni besimin në dashuri

When Harry Met Sally

You’ve Got Mail

13 Going on 30

/Telegrafi/