Të qenit brenda pyllit ose në ndonjë vend me ajër të pastër, është treguar se përmirëson gjendjen shpirtërore dhe mirëqenien me 102 për qind!

Reklama

Por a e dini se mund të merrni përfitimet pa dalë nga shtëpia duke thithur vajra esenciale të gjetura në pyje?

Lexoni për të zbuluar aromën që do të funksionojë më mirë për ju, pastaj shtoni gjashtë pika vaj në një shpërndarës dhe merrni frymë.

Largim stresi me pisha

Shkencëtarët thonë se aromat e kujtimeve të festave si pisha sjellin ndjenja nostalgjie që ngushëllojnë dhe ndihmojnë në uljen e niveleve të kortizolit. Rezultati? Do të ndiheni “më të lehtë” dhe pa shqetësime.

Reklama

Rigjenerohuni me temjan

Kur thithet acidi i rrëshirës tokësore fillon prodhimi i valëve të trurit beta energjike për të rritur gatishmërinë dhe qëndrueshmërinë mendore për 60 minuta të plota, duke ju lejuar të largoni çdo lodhje. /Telegrafi/

Reklama