Zyrtarët në një qark të Ohajos thanë se dy emusë të arratisur u gjetën këtë javë – por një tjetër emu mbetet i lirë në zonë.

Reklama

Sherifi i Qarkut Highland, Donnie Barrera tha se zyrtarët punuan së bashku me pronarin e dy emusëve për t’i kthyer zogjtë australianë jo-fluturues në vendin e tyre.

Barrera tha se një i tretë, i cili nuk i përket të njëjtit pronar, ka qenë i lirë që nga mesi i nëntorit, raporton UPI, transmeton Telegrafi.

Një nga emusët është parë në mënyrë të përsëritur në zonën Hillsboro dhe është kapur në kamera duke ecur në mes të një rruge të ngarkuar në një nga pamjet më të hershme.

Reklama

Vendasit thanë se origjina e tyre është një mister. /Telegrafi/

Reklama