Banjo është një nga dhomat më të pista në shtëpi.

Shpesh mbushet me papastërti, dhe myku i krijuar mund të jetë i rrezikshëm nëse përhapet në pjesën tjetër të shtëpisë tuaj.

Një kontraktor i ngrohjes, ajrosjes dhe ajrit të kondicionuar i quajtur David Coleman, ka fituar afro dy milionë ndjekës në TikTok falë këshillave të tij për punëtorët e dorës dhe rregullimet e shpejta.

@mechanicallyincleyend

This is not a joke! #handyman #plumbing #diy #viral #homedecor

♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

Duke postuar në TikTok, ai zbuloi një gjë shumë të rëndësishme që duhet të bëni në banjën tuaj nëse po dilni jashtë qytetit – kjo mund ta mbajë shtëpinë tuaj pa minjtë dhe dëmtuesit.

Klipi mori mbi 690 mijë shikime. “Nëse do të largoheni për një periudhë të gjatë kohore ose po e lini shtëpinë bosh, ajo që ju sugjeroj të bëni është të kapni tualetin”, tha ai.

Ai tregoi tualetin e tij të mbuluar me mbështjellës plastik të pastër që përdorni për të mbajtur mbetjet në kuzhinë.

“Në këtë mënyrë, ju nuk do të lini asgjë nga uji që është në tualet të avullojë dhe potencialisht të lini minjtë dhe gazin e kanalizimeve në vendin tuaj kur të ktheheni”. /Telegrafi/