iPhone 14 sigurisht që është një nga telefonat e preferuar prandaj gjirafaMall ka vendosur ta dhuroj për fituesin e vendit të parë në kuizin që do të mbahet sonte nga ora 20:50 në gjirafaVideo.

Gjirafa ka paralajmëruar që transmetimin online të Kampionatit Botëror do e bëj edhe më atraktiv me kuizet online që do zhvilloj si dhe me shpërblimet që do dhuroj.

Sonte nga ora 20:50 do të mbahet kuizi me super shpërblime të cilat i mundëson GjirafaMall. Regjistrimi ka filluar, regjistrohu këtu
Vendi i parë fiton: iPhone 14
Vendi i dytë fiton: Frigorifer Samsung
Vendi i tretë fiton: Orbitrek Zipro

Të gjitha pyetjet në kuiz do jenë rreth produkteve që gjenden në GjirafaMall andaj e keni shumë lehtë t’i zbuloni përgjigjjet. Krejt çka ju duhet të përgatiteni këto është të vizitoni GjirafaMall.com, të shfletoni kategoritë dhe produktet në mënyrë që të informoheni.

Sa më shumë që jeni të informuar për produktet në GjirafaMall aq më shumë keni gjasa për të fituar.

Si dhe mos harroni të regjistroheni paraprakisht në kuiz. Regjistrohuni tani dhe luaj në ora 20:50 në gjirafaVideo. Kuizi zhvillohet në mes të pjesës së parë dhe dytë të ndeshjes Serbi – Zvicër.

Përjeto emocionet që do i dhuroj ndeshja dhe fito super shpërblime.