LAJMI I FUNDIT:

A don me i fitu 10,000 euro pa marr kredi?

A don me i fitu 10,000 euro pa marr kredi?

A dëshironi t’i merrni 5 mijë euro cash? Apo 10 mijë euro cash? A dëshironi që këtë punë ta bëni pa hipotekë, pa kolateral, pa interes, pa garantues. A dëshiron që sa qel e mshel sytë me qenë t’i fatlumi?

Nëse dëshironi të jeni njëri nga fituesit potencial të 3 shpërblimeve nga 10,000 euro kesh, ose 4 shpërblimeve nga 5,000 euro kesh, atëherë kurrë s’ka qenë më e lehtë. Krejt çka duhet të bëni është të merrni pjesë në kampanjën e madhe shpërblyese të Viva Fresh Store.

Nga data 4 maj deri më 7 qershor 2018, për 5 javë rresht në Viva Fresh Store do të ketë kampanjë të madhe shpërblyese për konsumatorët të cilët janë anëtarë të programit të Familjes.

Në mbi 3,000 produkte të përzgjedhura nga 58 brende pjesëmarrëse konsumatorët do të fitojnë dyfish napolona në kartelën e tyre (1€=4 Napolona), dhe në disa produkte të tjera deri në pesëfish napolona (1€=10 Napolona). Këtu duke shtuar edhe oferta të ndryshme në produkte specifike.

Pjesëmarrja në këtë kampanjë është shumë e thjeshtë, ju vetëm duhet të bleni produktet të cilat kanë të vendosura materiale të cilat identifikohen si produkte pjesëmarrëse në kampanjën e madhe të shpërblimit në të gjitha pikat e shitjes së Viva Fresh Store në të tërë Kosovën.
Pra, për ju konsumatorë është shumë e thjeshtë të përfitoni napolona dhe të bëheni pjesë e kësaj kampanje shpërblyese me premi 3 herë nga 10,000 euro kesh dhe 4 herë nga 5,000 euro kesh.

Artikull i sponsoruar.

Kliko këtu për më shumë informata. /Telegrafi/

Artikull i sponzorizuar