Kreu i Waymo beson se Tesla nuk do të jetë kurrë në gjendje të bëjë një makinë që do të vozitet në rrugë vetëm.

Autopiloti i Tesla ka marrë shumë kritika, veçanërisht kohët e fundit, kryesisht për shkak të versionit të fundit që “lejon makinën të lëvizë vetë”, transmeton Telegrafi.

Ky term është problematik, shumë ishin të bindur se nuk kanë pse të kontrollojnë makinën fare gjatë vozitjes, por kjo nuk është e vërtetë.

“Mashtroi publikun, shumë besuan se ishte e mundur të futesh vetëm në makinë dhe që nuk ke nevojë ta ngasësh, dhe se autopiloti drejton vetveten. Ata nuk do të kenë sukses në diçka të tillë”, tha John Krafchik, siç raportohet nga Carscoops. /Telegrafi/