LAJMI I FUNDIT:

DIGJITALE

DIGJITALE
Ian Curtis në skenë, me grupin Joy Division (foto: Rob Verhorst, 1980)

Nga: Ian Curtis (Joy Division, 1978)
Përktheu: Fadil Bajraj

Reklama

Ndieje se si po afrohet
Ndieje se si po afrohet
Frika nga uni im po thërret, duke dëgjuar dikë që thërret
Ndieje se si po afrohet
Ndieje se si po afrohet
Dita ditës

Ndieje se si po afrohet, hijet fillojnë të bien
Ndieji ftohtë e ngrohtë, trajtat në mur
Ndieje se si po afrohet
Ndieje se si po afrohet
Dita ditës

Sall dëshiroje me shpirt
Për të parë se çfarë do të ndodhë me sedrën tënde
E pastaj sall zhduku
Të shoh kah zhdukesh, kurrë mos u zhduk
Sot, këtu më duhesh
Kurrë mos u zhduk
Mos gabo të zhdukesh
Të zhdukesh
Të zhdukesh
Të zhdukesh
… Ju falemnderit, natën e mirë …

Në trend Kultura

Më shumë
Enver Hoxha dhe Skënderbeu në një pikturë!

Enver Hoxha dhe Skënderbeu në një pikturë!

Kulture
PERËNDIJA

PERËNDIJA

Poezi
Gjithçka filloi nga një poezi ...

Gjithçka filloi nga një poezi ...

Libri
MES MEMECËVE

MES MEMECËVE

Poezi
Afganistani

Afganistani

Kulture
Erotika e Janis Ricos

Erotika e Janis Ricos

Kulture
Kalo në kategori