Më 14 shkurt, miliona çifte në mbarë botën do ta urojnë njëri-tjetrin, derisa shkëmbejnë dhurata të ndryshme, nëpër darka romantike.

Derisa shumë prej tyre e kanë përsosur artin e të dhuruarit të gjësendeve të përshtatshme, të tjerëve iu duhet shumë punë në këtë drejtim, transmeton Telegrafi.

Galeria e përmbledhur , tregon disa prej dhuratave më të pa përshtatshme për Shën Valentin – prej tufës së barishteve, në buqetën për lule, deri te copëzat e mishit në formë zemre.

Lulet e vyshkura dhe ushqimet e përgatitura dobët, janë në mesin e këtyre dhuratave, që nuk duhet të shkëmbehen kurrë në këtë ditë dedikuar dashurisë. /Telegrafi/