Çdo rrugëtim, qoftë i lehtë apo i vështirë, fillon me një hap të vetëm.

Kështu ndodh edhe me humbjen e kilogramëve të tepërt, gjë që mund të kërkojë shumë punë të vështirë, përcjell Telegrafi.

Sidoqoftë, me përkushtim të mjaftueshëm (dhe mbase duke mos ngrënë ëmbëlsirat tona të preferuara çdo ditë), ne mund ta arrijmë atë.

Kjo është dëshmuar edhe nga këta njerëz të cilët kanë treguar se ne mund t’i heqim kilogramët tonë, pavarësisht sa “të tepërt janë ato”. /Telegrafi/