LAJMI I FUNDIT:

A dëshironi të bëheni të suksesshëm? Hiqni dorë nga këto dy gjëra!

A dëshironi të bëheni të suksesshëm? Hiqni dorë nga këto dy gjëra!

Jo gjithmonë duhet t’i shtoni vetes aftësi apo kualitete për t’u bërë i/e suksesshëm në jetë. Ndonjëherë, mjafton të hiqni dorë nga disa shprehi dhe do ta shijoni suksesin në jetë.

P.sh., nëse dëshironi të arrini shumë, parimisht duhet t’i keni dy gjëra – trup dhe mendje të shëndoshë, transmeton Telegrafi.


Sidoqoftë, është mirë t’i keni parasysh disa shprehi të këqija, nga të cilat duhet të hiqni dorë sepse vetëm do t’ju afrojnë te suksesi.

Hiqni dorë nga arsyetimet

Ju jeni përgjegjës për çdo gjë që ndodh në jetën tuaj – qoftë gjë e mirë apo e keqe. Ju i dini më së miri forcat dhe dobësitë personale, prandaj e dini edhe çelësin e suksesit.

Dobësitë mund t’i mposhtni vetëm duke i kufizuar arsyetimet ëq kanë të bëjnë me suksesin në jetë.

Ndaloni së besuari se ka rrugë të shkurtër drejt suksesit

Nëse mendoni dhe besoni se mund të bëheni të suksesshëm brenda dite apo nate, asnjëherë nuk keni qenë më gabim.

Mrekullitë si këto nuk ndodhin asnjëherë dhe duhet të punoni shumë për të arritur rezultate të dëshiruara. /Telegrafi/