Ministri i Shëndetësisë bëri të ditur, Venko Filipçe në konferencë për shtyp njoftoi se deri më tani nuk ka të infektuar me coronavirus në objektet ku ndodhen qytetarët në karantinë shtetërore.

“Janë kohëra dhe situata në të cilën nuk duhet të stigmatizohen. As të sëmurë, e më së paku njerëzit që ndodhen në karantinë. Ata janë njerëz të shëndoshë dhe kjo paraqet model që na mbron të gjithë neve. Është model të cilin duhet ta përkrahin”,tha Filipçe, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ai tha se personat që ndodhen në karantinë shtetërore kanë kushte të mira dhe se na kontrollet nga mjekët deri tani nuk ka asnjë të prekur gna coronavirusi.

“Ka katër apo pesë persona, të cilët janë të ftohur dhe janë testuar për coronavirus, por kanë rezultuar negativ”, tha ministri./Telegrafi/