Delegacioni i luftës të URM-së të udhëhequr nga shefi i Shtabit të përgjithshëm, Gjeneral nënkolonel, Metodija Veliçkovski, nga sot deri ditën e enjte do të qëndrojnë për vizitë zyrtare në forcat e armatosura të Shqipërisë, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Gjatë ditës së nesërme, Gjeneral Velçkovski do të ketë takim me shefin e Shtabit të përgjithsëm të forcave të armatosurave të Shqipërisë Gjeneral Bardhil Kollçaku dhe me ndimës ministrin për mbrojtje, Petro Koçi.

Delegacioni i luftës së Maqedonisë do ta vizitojë edhe komandën e forcave detare në Durrës, ku Gjenerali Veliçkovski do të jetë takim me komandantin e forcave detare, Gjeneral JIber Dogani. /Telegrafi/