Komuna e Prishtinës ka ftuar të interesuarit që sot të marrin pjesë në takimin informues lidhur me projektin e Parkingut Nëntokësor te Fakulteti Filologjik.

Takimi është informues mbi procedurat e aplikimit për tenderin e Projektit PPP dhe do të mbahet në orën 10:00, në ndërtesën e re të Komunës së Prishtinës. /Telegrafi/