iPhone 13 i ri Mini është këtu, dhe sjell përmirësime të mirëseardhura në një nga iPhone-ët më të dashur, por pak të shitur – iPhone 12 mini!

Fatkeqësisht, duket se Apple është në rrugën e duhur për të vrarë modelin Mini në vitin 2022, kështu që shijoni këtë brez aktual të iPhone 13 Mini në maksimum.

iPhone 13 Mini sjell përmirësime në disa nga dobësitë kryesore të paraardhësit të tij.

Sidoqoftë, formula e përgjithshme nuk ndryshon. iPhone 13 Mini ka të njëjtën madhësi të ekranit 5.4 inç, të njëjtin stil të përgjithshëm të dizajnit, por vjen me një sistem të azhurnuar të dy kamerave, procesor më të shpejtë dhe disa azhurnime të tjera.

Reklama

Më poshtë, ne zhytemi më thellë në dallimet midis iPhone 13 Mini vs 12 Mini, por tani për tani, këtu është një përmbledhje e shpejtë. /Telegrafi/

Reklama