George Clooney dhe Julia Roberts janë shfaqur sërish bashkë në filmin “Ticket to Paradise”, ndërsa gjatë xhirimeve iu është dashur ta përsërisin skenën e puthjes deri në 80 herë.

Reklama

Aktorja ka shpjeguar arsyen pse ajo skenë duhej të përsëritej kaq shumë herë.

“U deshën 79 kuadro duke qeshur dhe më pas vetëm një duke u puthur”, ka deklaruar Julia për New York Times.

(Foto: Fox News)

Nga ana tjetër, Clooney ka treguar se bashkëshortja e tij, Amal, kishte mbetur e habitur kur mori vesh se çfarë kishte ndodhur.

“Po, i thashë gruas sime, Amal, se u deshën 80 përpjekje. Ajo tha: ‘E si?’”, ka deklaruar aktori.

Reklama

Gjatë promovimit të filmit së bashku, dy yjet bënë shaka se iu deshën “gjashtë muaj për të përsosur skenën e puthjes”.

Reklama

Kjo nuk është hera e parë që dy aktorët janë puthur në një film. George e puthi Julian në filmin e vitit 2001, “Ocean’s Eleven”. /Telegrafi/