Cineplexx sërish organizon eventin Men’s Night, këtë herë për filmin e mrekullueshëm “King Arthur – Legend of the Sword”.

Eventi do të fillojë nga ora 19:00 me 11 maj, ku të pranishmit do të shoqërohen me shumë aktivitete, si dhe pije dhe ushqime nga Red Bull, Heineken, Strongbow dhe Patos Kosova.

Reklama

Përveç tjerash, të gjithë ata që blejnë bileta për këtë film, mund të fitojnë anëtarësime FALAS në Fivestar Fitness për periudhë:
– 1 vjeçare
– 6 mujore
– 1 mujore
– 10 ditore

Filmi i shumëpritur nga regjisori Guy Ritchie, “King Arthur – Legend of the Sword”, pritet të jetë një nga krijimet më të mira të bazuar në legjendat Arturiane.

Reklama

Çmimet e biletave i gjeni këtu: këtu.