LAJMI I FUNDIT:

Cima Construction, vendi ku mund të blini banesë cilësore në shumë qytete të Kosovës

Cima Construction, vendi ku mund të blini banesë cilësore në shumë qytete të Kosovës

Kompania Cima Construction vazhdon dita ditës të konfirmohet si një gjigant i fushës së ndërtimit në Kosovë, me projekte të mëdha dhe kushte fantastike.

Ndërtimet e kompanisë Cima njihen për cilësinë, sigurinë dhe rehatinë e madhe, teksa ofron edhe kushte shumë të favorshme për klientët e tyre.

Cima tashmë ka hedhur themelet e ndërtimit dhe po ndërton vazhdimisht në shumë qytete të Kosovës, duke filluar nga Prishtina, Suhareka, Fushë Kosova dhe Lipjani.

Por, ku gjenden ndërtimet e Cima Construction dhe çfarë ofrojnë ato?

Kompleksi Eliza gjendet në qytetin e Fushë Kosovës. Me sipërfaqe 253.525 m2 ndërtim, i shtrirë me një hapësirë 60.000 m2 tokë, me 2500 banesa nga 57-140 m2 dhe 43 blloqe.

Kompleksi Cima 2 gjendet në lagjen Mati 1 me 10.136 m2, 122 banesa nga 62-124 m2 dhe 4 blloqe. Lagjja Mati 1 është e rregulluar tërësisht me plane urbanistik dhe çdo ditë e më shumë po bëhet pjesë e rëndësishme e qytetit të Prishtinës. Lokacioni i Kompleksit Banesor Cima 2 si e tillë ka qasje shumë të mirë si për automjete gjithashtu edhe për këmbësorët me Rrugën C dhe me rrugën Muharrem Fejza.

Kompleksi banesor “LEKA” gjendet në lagjen Mati 1 në Prishtinë. Ky kompleks në ndërtim e sipër ka një sipërfaqe prej 16.106 m2, me 52 banesa nga 66.20-121.40 m2 në dy blloqe.

Kompleksi Cima Grand Tower, Prishtina e Re. Sipërfaqja e ndërtimit të kompleksit Cima Grand Tower ka rreth 475,000 m2 ndërtesa të shtrira në një sipërfaqe toke prej 10,700m2 duke përdorur hapësirën me vetëm 30 për qind, ndërsa 70 për qind e sipërfaqes është hapësira e gjelbër. Ky kompleks do të ketë Qendër Tregtare me një sipërfaqe prej 60.000 m2, Hotel me sipërfaqe 18.000 m2, apartamente standarde dhe vip, si dhe parkim nëntokësor.

Kompleksi Cima Residence gjendet tek Lagjja e Muhaxherëve në Prishtinë. Sipërfaqja e ndërtimit rreth 9304.23 m2 të shtrira në një sipërfaqe toke prej 7163.96 m2, me 47 njësi banuese dhe hapësirë e gjelbër dhe rekreative me 50% të sipërfaqes.

Kompleksi Tophane gjendet në Lagjen Tophane në Prishtinë.  Ky objekt afër përfundimit shtrihet në një sipërfaqe prej 11.041 m2, me 88 banesa nga 54-113 m2 në tri blloqe. Objektet kanë orientim lindje perëndim, me dritë dhe diell të mjaftueshëm si dhe hapësira të lira duke respektuar distancat e nevojshme për banim.

Kompleksi Cima Tower në Ferizaj. Në këtë kompleks, Cima ofron ndërtesën më unike në qyteti industrial të Ferizajt me sipërfaqe prej 45.000 m2, me 256 banesa nga 65-140 m2 në katër blloqe. Për të gjithë ata që kërkojnë një apartament me cilësi të lartë të ndërtimit dhe arkitekturë unike, vendi dihet tashmë, Cima Tower në Ferizaj.

Kompleksi Panorama – Ferizaj. Ky kompleks është duke u ndërtuar në një sipërfaqe prej 6.975 m2, me 108 banesa dhe 12 penthause nga 97-159 m2 në gjashtë blloqe. E projektuar me përkushtim në një ambient piktoresk, Panorama Residence ju ofron kushte për një jetë të rehatshme dhe të sigurt.

Kompleksi Ulpiana Center gjendet në Lipjan. Kompleksi afaristo-banesore “ULPIANA” ka një sipërfaqe prej 28.790 m2 ndërtim, me 120 banesa nga 54-155.73 m2 dhe përmban pesë hyrje, ku secila hyrje ofron hapësira funksionale dhe plotëson kërkesat për një investim të mirë në patundshmëri.

Kompleksi “DARDANIA” në Prizren, gjendet në pjesën veri-lindore të qytetit, ku qasja bëhet nga rruga aktuale “Magjistralja Prizren-Prishtinë”. Kompleksi ka një sipërfaqe prej 22.785 m2 ndërtim, me 230 banesa nga 59.8-121 m2 dhe përmban katër hyrje, secila hyrje ofron hapësira funksionale dhe plotëson kërkesat për një investim të mirë në patundshmëri.

Kompleksi “POJATA” në Suharekë është duke u ndërtuar në një zone tërësisht të urbanizuar dhe ka një sipërfaqe prej 10.000 m2 ndërtim, me 48 banesa nga 56.123 m2 dhe përmban dy hyrje.

Kompleksi “Te Kodra” në Suharekë. Kompleksi përbëhet nga 3 objekte banesore duke u lidhur mirë njëra me tjetrën, me 52 njësi banesore me sipërfaqe nga 63m2 deri në 149 m2.

Kompleksi ofron mundësi të mira për zhvillimin e jetës familjare të shëndoshë me hapësira gjelbëruese, shtigje dhe hapësira për lojë.

Karakteristikat në projektet e Cima Construction

Kualitet, Parkingje, Hapësira gjelbëruese, Kënde të lojërave, Furnizim me ujë 24/7, Kamera Sigurie 24/7, Mirëmbajtje, Sisteme kundër zjarrit, Dritare PVC Salamander, Ashensorë, Dysheme me parket dhe pllaka qeramike, Smart Home, Sistem Geberit

Për më shumë informata kontaktoni CIMA Construction në:

Tel: +383 49 50 90 90 / +383 49 10 67 77

E-mail: info@cimaks.com

Web. www.cimaks.com

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Lansohet Brainhero: Platforma AI që zhvillon kreativitetin e fëmijëve

Lansohet Brainhero: Platforma AI që zhvillon kreativitetin e fëmijëve

BrainHero.ai

"Holiday In Resort 2", Shëngjin - Investimi më i zgjuar që do të bëni

Edil Project
Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi ofron nisje çdo ditë në drejtim të Shëngjinit dhe Velipojës

Kompania Turistike Shpejtimi
Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Ekonomi
“Dukagjini” dhe “Pearson” mbajtën trajnim për mësimdhënësit e gjuhës angleze, pjesëmarrja masive dëshmoi përkushtim për mësim cilësor

“Dukagjini” dhe “Pearson” mbajtën trajnim për mësimdhënësit e gjuhës angleze, pjesëmarrja masive dëshmoi përkushtim për mësim cilësor

Dukagjini Publishing House
Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

IP Petrol
Kalo në kategori