Marrdhënjet e mira me partner afarist janë një nga mënyrat më efektive për të zgjeruar bazën e klientit tuaj. Pronarët e suksesshëm të biznesit kërkojnë partneritete të qëndrueshme – nga klientët dhe punonjësit, deri tek shitësit dhe investitorët.

Ata e kuptojnë vlerën e kultivimit të marrëdhënieve afatgjata si me bizneset, ashtu edhe me klientët, të cilëve u shërbejnë, dhe me ato ku mbështeten, për t’i mbajtur bizneset e tyre në jetë.

Sigurimi dhe forcimi i një partneriteti biznesi kërkon kohë dhe përpjekje, por gjithmonë do të përfitojë biznesi juaj, si në kohë të mira, ashtu edhe në kohë të vështirë. Një marrëdhënie e fortë me një partner afarist do ta dëshmojë se është një pasuri e madhe.

Qe ti ruajmë marrëdheniet e mira dhe në shenjë falënderimi për bashkëpunimin që kemi, të gjithë ne në fund të secilit vit mundohemi të ju bëjmë dhurata të ndryshme partnereve tanë.

Në një mënyrë apo një tjetër, biznesi ka të bëjë kryesisht me njerëzit: si komunikoni, menaxhoni dhe lidheni me ta. Sidoqoftë, pavarësisht se sa i shkëlqyeshëm jeni me raportet me ta, dhuratat e korporatave ende jane nje dilem e madhe. Buxhetet janë në rritje, mirepo kompanitë kanë më shumë probleme se çfarë të zgjedhin, pa marrë parasysh madhësinë e biznesit.

Pra, sot është mundësia juaj që të ju ofroni partnerit tuaj biletën për Konventën e II-të për menaxherët e shitjes.

Eshtë mundësia më e mirë për të gjithë pasi që në këtë konventë do të ketë folës nga Sllovenia, Britania e madhe, Zvicra, Shqiperia, si dhe shumë sipermares dhe ekspert të suksesshëm vendor, pra kan me qenë total 12 spikera, si dhe 500 pjesëmarres, gjithësecili pjesëmarres do të ketë hapsirë për rrjetizim dhe do të krijojë shumë kontakte të reja. Për më shumë informata rreth Konventës së II-të për menaxherët e shitjes mund të klikoni ne kete LINK.

Rezervoni biletën për partnerin tuaj afarist TANI.

Na kontaktoni në numrin: +383 45 510 005, apo na shkruani përmes e-mailit: sales@denisgafuri.com.