Ngjarja më e veçantë e biznesit për këtë vit me temë: “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” do të mbahet më 1 Nentor në Prishtine në Hotel Venus.

Kjo konvente intensive, e avancuar dhe praktike, do të jep përgjigjet në disa nga sfidat më të mëdha në biznes dhe punë, me të cilat përballet çdo menaxher modern dhe shitës profesionist. Kjo konventë është një mundësi që nuk duhet humbur dhe si e tillë organizohet vetëm një herë në vit në vendin tonë.

Investoni në avancimin tuaj profesional duke u bërë pjesë e Konventës së II-rë të shitjes. Përfitoni nga përvoja e 12 ekspertëve të huaj dhe atyre vendor.

Pagesa për pjesëmarrje është 70% më pak se pagesa për të njëjtën konventë kudo në botë. Pra përfitoni nga oferta e limituar prej 99 euro dhe rezervoni vendin deri më datën 15 tetor. (Për kompani me më shumë anëtare, kemi oferta të veçanta)

AJO CFARË JU DO TË MËSONI NË KONVETËN E II-TË PËR MENXHERËT E SHITJES:

-Menaxhimi i kohës dhe X eksperienca (ne Miami, Florida).
-Teknikat e nxitjes se shitjes.
– HISTORI SUKSESI duke përdorur Strategji te Marketingut DHE RUAJTJA E SHËNDETIT TONË SI BAZË PËR SUKSESIN.
-Menaxhimi i shitjeve.
-Domethenja e “SUKSESI ESHTE QELLIMI YT”
-Investimi ne vetepermiresim ne suksesin personal dhe te ekipit si dhe stategjia e marketingut.
– Shitjet empatike: Zhvillimi dhe kultivimi i empatisë për klientin tuaj
– Shitja ne kohen Digjitale

APLIKONI TANI

Apo na shkruani në email: sales@denisgafuri.com dhe na kontaktoni përmes tel: +383 45 510 005.