Derisa po ngiste biçikletën nëpër një rrugë të qetë në Telangana të Indisë, një çiklist dhe shoqëruesi i tij u detyruan të largon me shpejtësi.

Në biçikletën e tyre u ngatërrua një gjarpër mjaft i gjatë, që ishte duke e kaluar rrugën dhe kërceu papritmas, transmeton Telegrafi.

“Ata vrapuan në drejtime të ndryshme dhe e braktisën biçikletën, në të cilën u mbështoll një reptil që besohet të jetë kobra” ka thënë një banor që u ndodh në afërsi.

Derisa ata shpëtuan pa ndonjë lëndim, ngjarja ka mundur të kishte përfundim jo të mirë, po që se do kafshoheshin prej këtij gjarpri helmues.

Ende nuk dihet nëse ishte ndonjë sulm, apo thjeshtë zvarraniku donte të kalonte në anën tjetër të rrugës. /Telegrafi/