Xhevahiri i vërtetë i kurorës për vitin 2021 është hëna e re e janarit, e cila godet natën e 12 janarit (ose menjëherë pas mesnatës së 13 janarit, nëse jeni në bregun lindor).

Me këtë hënë të re që po zhvillohet në Bricjap (dhe në mes të sezonit të Bricjapit 2021), ne duhet të presim që çështje si puna, paratë dhe qëllimet praktike afatgjata të na tërheqin vëmendjen.

Bricjapi është shenjë e tokës, që do të thotë se shkëlqen kur bëhet fjalë për vendosjen e qëllimeve që lidhen me përfitimin material dhe suksesin profesional. Sidoqoftë, ekziston një dramë planetare që do të duhet të lundrojmë në mënyrë që të përfitojmë sa më shumë nga kjo energji e hënës së re, shkruan Bustle.

Hëna e re e janarit do të sjellë ndryshime të mëdha për këto katër shenja të horoskopit Hëna e re e janarit do të sjellë ndryshime të mëdha për këto katër shenja të horoskopit

Më poshtë gjeni tri veprime që nuk duhet t’i bëni gjatë kësaj ngjarje të rëndësishme astrologjike:

Mos prit rezultate të menjëhershme

Energjia e Bricjapit nuk ka të bëjë me marrjen e shkurtesave, kështu që pritja e rezultateve të menjëhershme nën këtë hënë të re nuk do të jetë e dobishme. Në vend të kësaj, kjo hënë kërkon që ne të ndjekim një rrugë të planifikuar mirë dhe të garantuar më mirë drejt qëllimeve tona. Të punosh kundër planetëve tani do të të bëjë që të zhgënjehesh – prandaj përqendrohu në rezultatet afatgjata të punës tënde të vështirë në vend që të kërkosh kënaqësi të menjëhershme.

Mos e teproni me konkurrim

Kjo hënë e re po përafrohet me planetin Pluton të etur për energji , i cili nxjerr anët tona konkurruese. Në rastin më të mirë, kjo energji na zhyt me një ndjenjë të mprehtë dhe ultra-të përqendruar të vendosmërisë kur bëhet fjalë për të marrë atë që duam – por në rastin më të keq, kjo mund të na bëjë të pamëshirshëm në përpjekjen tonë për të arritur në majë. Mos harroni se jeta nuk është një konkurs, dhe ngadalësojeni veten nëse ndjeni se po lejoni që xhelozia të marrë më të mirën nga ju.

Mos e harroni dashurinë dhe romancën

Kjo hënë e re pragmatike mund të na bëjë të përqendrohemi në çështjet e punës dhe parave, por gjithashtu ka disa hile sensuale në mëngë! Një aspekt argëtues dhe tronditës midis Venerës dhe Uranit sjell potencial për të gjitha llojet e kthesave të paparashikueshme në jetën tonë romantike. /Telegrafi/