LAJMI I FUNDIT:

Çfarë kalon në mendjen e një mashkulli kur e sheh një femër të zhveshur: Dhe jo, nuk është ajo që ju vjen në mendje

Çfarë kalon në mendjen e një mashkulli kur e sheh një femër të zhveshur: Dhe jo, nuk është ajo që ju vjen në mendje
(Foto: Pexels)

Derisa femrat mendojnë për një milion të meta dhe pasiguri kur duhet të zhvishen, te burrat trupi i zhveshur i femrës ka një fuqi hipnotizuese. Ata harrojnë gjithçka tjetër kur një grua zhvishet para tyre dhe thjesht duan të shijojnë kënaqësitë e tyre, si dhe kënaqësitë e partneres së tyre.

Reklama

Dhe a e dini se çfarë kalon në të vërtetë në kokën e burrave kur shohin një grua të zhveshur? Dhe jo, ata nuk mendojnë për barkun tuaj, celulitin apo strijat në ijët tuaja, ata as nuk e shohin atë që femrat i perceptojnë si të meta.

Tri veprime që dëmtojnë një lidhje dashurie
Lexo po ashtu Tri veprime që dëmtojnë një lidhje dashurie

Ja çfarë saktësisht kalon nëpër kokën e tyre:

(Foto: Pexels)

Dhe nuk ka rëndësi se sa herë e kanë parë atë skenë. Kur një grua zhvishet para një mashkulli, gjithçka në trupin e tij “egërsohet”. Zemra i rreh më shpejt, gjaku i vërshon në ijë, koka i bëhet e turbullt, ndaj nuk mund të mendojnë esëll.

Gjërat që duhet t’i dëgjojë çdokush që është tradhtuar në një lidhje apo martesë
Lexo po ashtu Gjërat që duhet t’i dëgjojë çdokush që është tradhtuar në një lidhje apo martesë

Ata nuk duan të krijojnë përshtypjen se nuk kanë parë kurrë më parë një grua të zhveshur, prandaj përpiqen të qëndrojnë të ftohtë dhe të qetë. Dhe në fakt, ata më e dëshirë do të preferonin të fillonin të bërtasin nga gëzimi dhe emocioni.

(Foto: Pexels)

Burrat arrijnë orgazmën më shpejt se femrat, ndaj për t’i kënaqur ata duhet të bëjnë një përpjekje shtesë, ose të shtyjnë kënaqësinë e tyre.
Kjo është arsyeja pse, megjithëse do të preferonin të bënin dashuri të egër, ndonjëherë u duhet të ngadalësojnë ritmin me të cilin, të paktën shpresojnë, do të mund të përjetojnë kulmin në të njëjtën kohë. /Telegrafi/