Ashtu siç mund ta keni dëgjuar tashmë, dua.com është platforma sociale që synon të bashkojë shqiptarët kudo që ata ndodhen përmes një aplikacioni të vetëm.

Ky aplikacion ndohet në treg për pothuajse 1 vit. Mirëpo, çfarë të rejash na ka sjellë dua.com për këtë vit? Në tre muajt e parë të vitit 2021 dua ka sjellë risi nga më të ndryshmet në përditësimet e saj të njëpasnjëshme. Duke nisur që nga verifikimi me email, blerjet brenda në app të përshtypjeve, fluturimeve etj., e deri tek Verifikimi 2.0 përmes selfit.

Sa është rritur dua që prej herës së fundit që kemi folur për ta?

Sipas raporteve të ekipit të dua.com, sa i përket duaLove shkarkimet dhe instalimet e aplikacionit në Play Store dhe App Store janë rritur konsiderueshëm. Deri më tani janë:

• 180.000 profile të përfunduara dhe aktive
• 420.000 instalime
• 3.000 profile të verifikuara me foto selfie

Ndër statistikat më interesante në dua, është bashkimi i aplikacionit me trendet më të fundit të aplikacioneve të takimeve online nëpër botë. Një nga këto trende është “Dating Sunday”.

Të dielën e parë të çdo viti, çdo aplikacion nëpër botë ka një rritje aktiviteti, as dua nuk bën përjashtim nga ky trend. Kjo vërteton se dua.com, aplikacioni ku përputhen dhe ndërveprojnë më së shumti të rinjtë, është një aplikacion serioz dhe funksional.

Çfarë është Verifikimi 2.0?

Në fillim të vitit 2021 dua lancoi verifikimin e parë të saj përmes adresës së emailit-numrit të telefonit, etj. Të gjithë përdoruesit e verifikuar morën nga një bexh bashkëngjitur fotos së profilit të tyre. Gjithashtu mundësoi për herë të parë lidhjen e profilit të përdorueseve në dua me atë të Instagramit dhe Facebook-ut të tyre. Pas këtyre risive, dua lansoi një tjetër verifikim.

Përditësimi më i fundit i dua.com, lansoi në javën e parë të marsit Verifikimin 2.0. Ky i fundit është verifikimi përfundimtar që provon vërtetësinë dhe autencitetin e një profili.

Sipas të dhënave të ekipit të dua.com, aplikacioni ka patur mbi 3,000 verifikime përmes fotografisë/selfit. Ndryshe nga verifikimi me email shoqërohet në profilin e çdo përdoruesi me një bexh ngjyrë blu.

Çfarë është dua marketplace?

dua marketplace është një tjetër risi e platformës sociale dua.com, e cila tregton ekskluzivisht vetëm produkte vendore Made in Kosovo ose Made in Albania.

Diasproa tashmë e ka një vend ku mund të gjej produkte të shumta, si libra shqip, piktura të printuara me motive kulturore, T Bluza, bluza me motive patriotike e shumë të tjera si këto.

dua.com aplikacioni ku përputhen dhe shfletojnë të rinjtë

Për të dëshmuar realisht kërkesën në rritje për duaLove, këto janë numrat që ekipi i dua.com na tregon për ndërveprimin dhe aktivitetin e përdorueseve të aplikacionit të dua.com:

● Përputhje: mbi 400K + çdo muaj
● Rreth 2 milionë ngjarje brenda aplikacionit në ditë ku përfshijmë Shfletime, Fluturime të profilit, Instachat-e, Pëlqime e të tjera si këto.
● 110,000+ mesazhe dërgohen dhe shkëmbehen çdo ditë midis përdoruesëve

Të gjitha këto të dhëna kanë tërhequr vëmendje jo vetëm të përdoruesëve të rinj të cilët po shkarkojnë më shumë se kurrë dua.com, por edhe të investitorëve të huaj. Këta të fundit ndihmuan në plotësimin e Serisë A të investimeve duke përmbushur kështu një nga rrugëtimet më të rëndësishme të dua.com.

Në muajin e ardhshëm, ekipi i duas pret një rritje të shkarkimeve të aplikacionit, të cilat si çdo muaj ndahen si statistika interesante me lexuesit në blogun e tyre.

Shkarkoni aplikacionin e dua.com

dua.com është aplikacioni numër një për takime të femrave dhe meshkujve beqarë shqiptarë, të cilët duan të gjejnë partnerin e tyre të jetës. Krijo një profile interesant, shiko me kë përputhesh, dërgo mesazhe dhe qëndro në kontakt. Për të shkarkuar dua.com klikoni në linqet përkatëse të Play Store dhe App Store.