Versioni beta i vazhdimit të ri të quajtur Call Of Duty po vjen në tastierën Play Station këtë fundjavë. Vanguard, prezantimi zyrtar i të cilit është shpallur për 5 nëntor.

Në vazhdimin e ri të Call Of Duty, lojtarët e Play Station do të dëshmojnë lindjen e njësive speciale pasi ata do të jenë pjesë e atyre njësive në lojërat Multiplayer që synojnë të luajnë taktikisht dhe të përjetojnë një përvojë të re lojrash me lojtarë të tjerë.

Call of Duty: Vanguard në tastierën Play Station mbërrin në 5 nëntor dhe versioni beta beta vjen gjatë dy fundjavave për ata që kanë blerë një nga versionet zyrtare. Në fundjavën e parë, domethënë nga 10 deri më 13 shtator, lojtarët do të kenë mundësinë të luajnë tre mënyra të kësaj loje, Team Deathmatch, Domination dhe Kill Confipped, si dhe mënyrën e re të Patrullës së MP. Do të ketë gjithashtu tre harta të Hotel Royal, Red Star dhe Gavutu të cilat janë në fakt tre skenarë të ndryshëm të Luftës së Dytë Botërore.

Ata që luajnë versionin beta të Vanguard dhe arrijnë nivelin 20 do të marrin një armë bonus Blueprint që do të jenë në gjendje ta përdorin në versionin e plotë të lojës që do të dalë më 5 nëntor, por edhe në dosjen e re Call Of Duty: Warzone të lirohet më vonë këtë vit. Play Station Plus nuk kërkohet për përvojën Open Multiplayer ndërsa versioni i plotë do të kërkojë gjithashtu këtë pajtim.

Versioni i plotë i lojës sjell 16 harta, mjedise dhe skenarë të ndryshëm, si dhe mënyra të lojës. Përveç Champion Hill – një turne i shpejtë dhe i furishëm për Solo, Duos dhe Trios – Vanguard do të paraqesë një mënyrë tjetër të re të lojës: Patrullimi i bazuar në një zonë shënimi në lëvizje pothuajse konstante, duke detyruar operatorët të qëndrojnë në lëvizje.

Risitë dhe çmimet presin skuadrat dhe klanet që do të jenë në gjendje të ndjekin zhvillimin e tyre, emblemat dhe të zhbllokojnë çmimet Battlepass për të gjithë lojtarët në klan përmes sistemit të ri.

Çmimi i Call of Duty: Vanguard – Cross -Gen Bundle për PS5 është 70 dollarë, ndërsa Edition Ultimate me shpërblime të shumta kushton 99.99 dollarë. Versioni standard për PS4 është 59.99 dollarë. /Telegrafi/