Burri ndaloi makinën e tij në stacionin e karburantit Quik Trip në Dallas, u mbush me karburant, dhe më pas vazhdoi të lante derën e automjetit të tij me të.

Një skenë shumë e pazakontë është filmuar në një pikë karburanti në veri të shtetit amerikan të Teksasit, transmeton Telegrafi.

Përkatësisht, burri ndaloi makinën e tij në stacionin e karburantit Quik Trip në Dallas, u mbush me karburant, dhe më pas vazhdoi të lante derën e automjetit të tij me të.

“Kjo është jashtëzakonisht e rrezikshme dhe e tmerrshme për mjedisin”, thuhet në përshkrimin e videos. /Telegrafi/