LAJMI I FUNDIT:

Burrat ndajnë fotografi që tregojnë ‘veprimet qesharake dhe zhgënjyese’ të grave të tyre

Burrat ndajnë fotografi që tregojnë ‘veprimet qesharake dhe zhgënjyese’ të grave të tyre

Burrat kanë ndarë fotografi të momenteve kur gratë e tyre i lanë të zhgënjyer.

Reklama

Në këtë drejtim, një burrë tregoi djegien e tij të tmerrshme nga dielli pasi gruaja e tij aplikoi krem kundër diellit në mënyrën jo të duhur.

Një tjetër gjeti gjilpërën e qepjes së gruas së tij që i mungonte… kur shkeli në dyshemenë e dhomës së ndenjes dhe përfundoi në spital. /Telegrafi/

Ky burrë i besoi gruas së tij që të vendoste kremin e tij kundër diellit. Por…
Burri gjeti gjilpërën e humbur të gruas së tij për qepje disa ditë më vonë, kur ai e shkeli atë dhe përfundoi në spital.
Një burrë tregoi se si gruaja e tij preu kabllon, ndërsa përpiqej të nxirrte atë nga paketimi
Kjo grua dukej se ishte paksa e hutuar për qëllimin e këtyre qeseve
Ky burrë nuk mund t’i kërkojë më kurrë të dashurës së tij që t’i rruajë kokën
Kjo grua “u dorëzua” pasi tigani i saj me salcë domate u derdh në të gjithë dyshemenë – por macja e tyre dukej e kënaqur
Kjo grua u përball me tallje nga i shoqi kur futi këmbën “aty ku nuk duhej”