Carpisa është prodhues dhe shitës italian i bagazheve, çantave, kuletave dhe aksesorëve, me mbi 600 pika shitëse në të gjithë botën.

U themelua në vitin 2001, është në pronësi të Kuvera SpA, dhe ka një rrjet ekskluziviteti me më shumë se 600 dyqane në Itali dhe jashtë saj.

Ndryshe është quajtur “markë e modës së shpejtë”.

Së shpejti do ta kemi edhe në Albi Mall, një tjetër atraksion dhe mundësi përzgjedhjeje e bagazheve, çantave, kuletave dhe aksesorëve.

Ruajeni datën 16 shtator dhe ejani në hapjen e dyqanit Carpisa në Albi Mall, të gjitha prodhimet që i sjell ky brend janë për të dy gjinitë, prandaj mos e humbisni rastin dhe bëhuni pjesë e hapjes duke përfituar nga zbritja deri në 50% në artikujt e caktuar.

Carpisa ju mirëpret!