Me afrimin e sezonit të dasmave, është shpërndarë një ilustrim enigmë, që ka të njëjtën temë.

Për dallim prej ceremonive martesore që janë shumë të gëzueshme, këtu kemi të bëjmë me një moment që nuk do ta donte asnjë prej të ftuarve, transmeton Telegrafi.

Aty shihen dasmorët bashkë me shumë bashkëshortë të ardhshëm, që kërkojnë dy unazat e humbura.

Ilustrimi me stolitë e humbura

Dekorimet e shumta brenda ilustrimit, e bëjnë edhe më të vështirë gjetjen e stolive.

Madje, gjithçka kërkohet të përfundohet për 30 sekonda, në mënyrë që të përfundoi ankthi për dasmorët dhe të fillojë dasma.

Unazat në mesin e rrathëve

Shumica prej atyre që sfiduan vetën, nuk kanë mundur t’i gjejnë unazat për kohën e duhur, ndërsa shikuan imazhin tjetër ku shfaqen në mesin e rrathëve. /Telegrafi/