Kështjellën e lashtë e Alhambras ka një histori vërtetë magjepsëse. Ajo nis me sulltanët maurë e vazhdon me mbretërit katolikë.

Alhambra sot është një nga atraksionet më të vizituara turistike në Spanjë dhe është renditur si lokacion i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s.

Sidoqoftë, pakkush di rreth botës së fshehtë të Alhambra, që shtrihet nën sipërfaqe. Fjala është për një rrjet të fshehur tunelesh dhe burgjesh, që nuk i shohin turistët e të cilat ende po studiohen nga arkeologët.

Për më shumë, shikojeni videon e postuar më poshtë. /Telegrafi/