Auto Mita ka dëshmuar edhe një herë se është bartës i ndryshimeve pozitive në vend. 

Distributori i autorizuar për Renault, Nissan dhe Dacia ka konfirmuar kampanjën e fundvitit e shumëpritur në ditën e zbritjeve, Black Friday.

Por, oferta e Auto Mitës nuk është veç një zbritje, por tejet më sensacionale.

Auto Mita ka filluar aplikimin e shërbimit të ri, i pari dhe i vetmi jo vetëm në auto-industri, por edhe më gjerë.

Tani mund të bleni veturën për 20 minuta, aty për aty – duke marrë kredinë direkt në showroomin e Auto Mitas pa shkuar në bankë dhe pa humbur kohë e nerva duke vrapuar pas dokumenteve.

Kushtet bankare mbeten më të mirat në vend – vetëm 4.99% interes me 100% financim deri 84 muaj.

Mos rri duarkryq dhe mos mendo si të sigurosh mjetet, bëhu me veturën që gjithmonë keni dëshiruar. Ky shërbim mundësohet nga BKT Kosova.