Kryetrari i Komisionit Rregullator për Energjetik, Marko Bislimovski ka deklaruar se edhe sot do të lirohen çmimet e derivateve të naftës.

Ai tha se dizeli do të lirohet për 1.5 denarë, ndërsa një ashtu do të lirohen çmimet e benzinave.

Bislimovski tha se KRRE çdoherë vendimet i ka marrë sipas metodologjisë, e cila përdoret edhe në vendet evropiane, dhe se padrejtësisht janë bërë sulmet ndaj tyre.