0Shares

Punëtori i paidentifikuar, është shfaqur në një video në internet, teksa bënte ulje dhe ngritje me një dorë, ndërsa pastaj tregoi se si bënte këto ushtrime.

Ai ishte shtrirë mbi një dërrasë, të cilën e luhaste kolegu tij dhe dukej sikur kishte superfuqi dhe ia dilte të lëvizte edhe pa duar, transmeton Telegrafi.

Megjithëse shumë shikues e kanë marrë këtë si mahi të lehtë, ka të tillë që mendojnë se ai po mashtron apo po bën magji.

“Këto nuk janë ushtrime, ai po ndihmohet me ndonjë pajisje, apo ka aftësi të bëjë magji dhe të lëvizë”, është një koment lidhur me rastin. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)