A po e ndieni që kofshët tuaja tepër “bredhin” derisa ecni dhe nuk janë mjaft të shtrënguara

Këtë që do ta shihni do t’ju ndihmojë t’i bëni më të tendosura.

Këto ushtrime janë dizajnuar vetëm për tendosjen e pjesëve të brendshme të kofshëve, transmeton Telegrafi.

Do t’ju nevojiten vetëm pesë minuta në ditë, mirëpo nëse dëshironi edhe më shumë nga kjo, do të arrini më shpejt rezultate.

Vetëm ndiqni instruksionet nga video-klipi dhe ushtroni bashkë me instruktorin. /Telegrafi/