Babadimri nuk ekziston, por ju mund bëheni të tillë duke ndryshuar jetën e me të dashurve tuaj.

Al Trade Center posedon dhuratën më të mirë për ju për vitin e ri.

Është kompleksi Linda Premium Residence që po thyen stereotipet e banesave të zakonshme, duke qenë ajka arkitekturore e kryeqytetit për dekadën e re.

Linda Premium Residence tashmë është i njohur si kompleksi me standardet më të larta ndërkombëtare, që e sjell Evropën në vendin tonë.

Për këtë vit të ri dhuratë më të mirë e që është domethënëse për tërë jetën pa dyshim se është banesa në Linda Premium Residence, e cila vjen me formë të veçantë financimi.

Me anë të një bashkëpunimi me NLB Bankën ju mund të financoni banesën e ëndrrave për më të dashurit tuaj në formë afatgjate pa u shqetësuar.

Për të marrë më shumë informata se si të bëni dhuratën më të mirë për vitin e ri, kontaktoni në:

080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, 049/318-676
info@altradecenter.com
altradecenter.com