Lumturia është zgjedhja juaj.

Të gjithë gëzohemi kur partneri bënë zgjedhjen e duhur për dhuratën e Shën Valentinit, por për secilin 14 Shkurt nuk është se mund të qëllojnë në shenjë.

Andaj, GjirafaMall përmes kampanjës “Më bëj të lumtur” ua mundëson që t’i jepni një ide partnerit tuaj për dhuratën që ju realisht dëshironi.

Duke zgjedhur produktin tuaj të preferuar mjafton një klikim mbi butonin “Më bëj të lumtur”, shkruani e-mailin e partnerit tuaj dhe me kaq përfundon misioni juaj :). GjirafaMall do përkujdeset për detajet tjera.

Partneri juaj do pranojë një e-mail sugjerimi nga GjirafaMall.com për dhuratën që duhet t’ua bëjë.

Ne ju propozojmë që të provoni dicka ndryshe dhe të distancoheni nga klishetë. E bukura e kampanjës është se nga ajo nuk perfitojnë vetëm të dashuruarit. Ju që jeni ’single’ mos u brengosni! Kampanja ju mundëson që ti sugjeroni prindërve, shokëve, shoqeve, tezes, axhës, kushërinjëve e kujt jo, se çfarë dhurate mund t’ua bëjnë :).

Dashuri ka për të gjithë!

Bëj të lumtur veten – KLIKO KËTU